Οροι χρήσης

 Όροι χρήσης του site

Όταν επισκέπτεστε το www.yesmaster.gr συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, που αναφέρονται στη συνέχεια. Επιπλέον συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τα άρθρα που υπάρχουν στο site μόνο για νόμιμο σκοπό.

Οι παρακάτω όροι χρήσης ενδέχεται να τροποποιηθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω.

  • Μην σχολιάζετε με προσβλητικό τρόπο οποιοδήποτε άρθρο η σχόλιο άλλου αναγνώστη. Τα άρθρα γράφονται με πολύ κόπο και προσπάθεια ουτως ώστε να είναι πλήρη. Εάν διαφωνείτε με οτιδήποτε από το site παρακαλώ να μου στείλετε email και ευχαρίστως να  συζητήσουμε το θέμα σας.
  • Ακόμη μην εισάγετε κανένα στοιχείο παράνομο, πορνογραφικό, απειλητικό και γενικά ενοχλητικό προς τους χρήστες του site.
  • Μην χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα που μπορούν να προσβάλουν κάποια άτομα η θρησκείες.
  • Μην χρησιμοποιείτε διαφημιστικά μηνύματα μέσα στα σχόλια η στα email σας.
  • Μην δίνετε προσωπικά στοιχεία (όπως  τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.). Μην ξεχνάτε οτι τα σχόλια βλέπονται από όλους τους επισκέπτες του site. Αντίθετα τα email τα βλέπω μόνο εγώ
  • Παρακαλώ μην γράφετε σε greeklish. Βοηθήστε στην προβολή της ελληνικής γλώσσας. Τα ορθογραφικά λάθη συγχωρούνται ενώ τα greeklish δεν διαβάζονται.

Οτιδήποτε από τα παραπάνω πέσει στην αντίληψή μου τότε ώς διαχειριστής έχω το δικαίωμα της επιλεκτικής διαγραφής σχολίων και στοιχείων που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους.

To www.yesmaster.gr διατηρεί το δικαίωμα προβολής διαφημιστικών μυνημάτων. Μέσα απο αυτά διαφημίζονται συνεργάτες του site με αξιόλογα προϊόντα. Εάν σας ενδιαφέρει κάποιο προϊόν μπορείτε να το δείτε η και να το αποκτήσετε ακόμη.

Τα άρθρα “Κάντο μόνος σου” έχουν δοκιμαστεί και γράφτηκαν βήμα – βήμα σε πραγματικές συνθήκες. Έτσι διασφαλίζω την αξιοπιστία των οδηγιών. Παρ’ όλα αυτά ο αρθρογράφος δεν είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε άμεση η έμμεση ζημία προκληθεί στο λειτουργικό σας η στην συσκευή σας από την χρήση των οδηγιών και δεν υποχρεούται να καταβάλει κανενός είδους αποζημίωση.

Πέρα από αυτό όμως ο αρθρογράφος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει την ποιότητα των οδηγιών.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα κείμενα, τα γραφικά και οι ρυθμίσεις της ιστοσελίδας , είναι ιδιοκτησία του www.yesmaster.gr εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που αναφέρονται στο site  φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών, και φορέων και αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία.

Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε άλλα site με τον όρο οτι γίνεται σαφής αναφορά της πηγής δηλαδή του www.yesmaster.gr

Απαγορεύεται η ενσωμάτωση άρθρων σε βιβλίο χωρίς την έγγραφη άδειά μου η ακόμη η ανάρτηση διαφημίσεων μέσα στα άρθρα μου σε διάφορα εμπορικά site.

 

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Αθανασιάδης