χρησιμες συμβουλες για την χρηση υπολογιστη

Ο υπολογιστής έγινε ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.
Διαβάστε παρακάτω μερικές χρησιμες συμβουλες για την χρήση υπολογιστή για να λειτουργεί καλύτερα και πιό γρήγορα.

 • Προσέχετε τι “κατεβάζετε” από το Internet. Οι εγγραφές από το Internet περικλείουν πολλούς κινδύνους, καθώς πολλά αρχεία περιέχουν ιούς. Αν παρόλα αυτά, αυτό είναι απαραίτητο για τη δουλειά σας, φροντίστε τότε να προμηθεύεστε τις καινούριες εκδόσεις των Antivirus.
 • Μην ανοίγετε email αγνώστου προελεύσεως.Υπάρχουν κάποιοι χάκερ που στέλνουν email με μοναδικό σκοπό να μεταδώσουν ιούς στους άλλους. DENDOYLEVEIS
 • Μην ανοίγετε πολλά προγράμματα μαζί. Με αυτό τον τρόπο καταναλώνετε τη μνήμη του υπολογιστή σας, με αποτέλεσμα όλες οι εργασίες να γίνονται με πολύ αργό ρυθμό.
 • Διαγράφετε τα παλιά και άχρηστα αρχεία. Έτσι δε γεμίζει με “σκουπίδια” ο δίσκος.
 • Κρατάτε πάντα backup ασφαλείας. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μη χάνετε πολύτιμες πληροφορίες απο τον υπολογιστή σας.
 • Συνδέστε στον υπολογιστή σας ένα ups. Προστατεύει τόσο τον ίδιο τον υπολογιστή, όσο και τα αρχεία σας. Τα ups προστατεύουν τον υπολογιστή από τη υψηλή τάση αλλά και από τη ξαφνική διακοπή του ρεύματος, δίνοντας σας ένα χρονικό περιθώριο για να τον κλείσετε ομαλά.
 • Μην πειραματίζεστε πάνω στον υπολογιστή σας, με αυτά που σας λένε οι γνωστοί σας. Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα τον τεχνικό μας. Όσο απλό και αν είναι, μπορεί να προκαλέσει κάποιες επιπλοκές στο δικό σας υπολογιστή.
 • Μην αφήνετε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας και να κάνουν επεμβάσεις. Αυτή είναι αποκλειστικά δουλειά του τεχνικού.
 • Μην αντιγράφετε στον υπολογιστή σας ότι προγράμματα σας δίνουν, όσο αθώα και αν φαίνονται. Μερικά από αυτά, είτε είναι “βαριά” και καταναλώνουν πολλή μνήμη, είτε προκαλούν σφάλματα σε άλλα προγράμματα.

 

Google+

Θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους υπολογιστές;
Κάνε αυτό που αγαπάς και άσε το Yesmaster να σε ενημερώνει στο email σου για τεχνικές συμβουλές, παρουσιάσεις, μαθήματα και νέες ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς!
Κάνε εγγραφή σήμερα!
Οχι Spam. Μόνο χρήσιμο περιεχόμενο!

powered by moosend

2 σκέψεις στο “χρησιμες συμβουλες για την χρηση υπολογιστη”

 1. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Σας συστήνω και το 10 τρόποι προστασίας των δεδομένων σας.

  Απάντηση

Σχολιάστε