domain names

To Domain Name (όνομα ιστοχώρου) είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο!

Συνήθως αναφέρεται στην διεύθυνση της αρχικής σελίδας μιας εταιρείας. πχ. http://www.mysales.gr/ (Το mysales.gr είναι ένα website το οποίο σε συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρει κουπόνια για να κερδίζετε extra εκπτώσεις απο τις αγορές σας).  Κάντε εγγραφή στο newsletter  για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις καλύτερες προσφορές!

Όταν κάποιος πληκτρολογήσει το Domain σας σε έναν browser (περιηγητή ιστοσελίδων) θα μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας. Κάθε Domain είναι μοναδικό. Κάτω από αυτό το Domain χτίζονται οι ιστοσελίδες μιας εταιρείας , ενός blog κλπ. Όλες οι ονομασίες των άλλων ιστοσελίδων ενός site αρχίζουν με το Domain. Δείτε τα ονόματα των ιστοσελίδων στο site μου. 🙂

Στην σελίδα του Domain που οδηγείται ο χρήστης συνήθως είναι η αρχική σελίδα η οποία περιέχει μια σελίδα καλωσορίσματος και γενικά στοιχεία όλου του site.

Για να γίνει κατοχύρωση ένα Domain θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά του και να το κατοχυρώσετε το συντομότερο δυνατόν, (άμεσα αν μπορείτε) τοποθετώντας τα στοιχεία σας κατά τη διαδικασία κατοχύρωσης,
Μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά διάφορα Domain αλλάζοντας το όνομα η βάζοντας παύλα ανάμεσα στις λέξεις.
Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλοί.

  • Βάζετε σύντομο όνομα (προτείνω μέχρι 12 χαρακτήρες).
  • Βάζετε μόνο λατινικούς πεζούς χαρακτήρες (Τα κεφαλαία δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν στο όνομα)
  • Προσπαθούμε να βρούμε όνομα που να ταιριάζει με την ιστοσελίδα που θα κάνουμε. πχ http://www.my-calendar.gr (site που με απλές οδηγίες βοηθάει να κατασκευάσετε προσωπικό ημερολόγιο με δικές σας φωτογραφίες!!)
  • Το όνομα να είναι εύηχο στα ελληνικά και να προφέρεται εύκολα χωρίς να μπερδεύει. πχ το Domain www.efkairia.gr θα μπορούσε να το γράψει κάποιος και σαν www.eykairia.gr η www.efkeria.gr

domain names 7
Τα Domain στο εξωτερικό πωλούνται πολύ ακριβά. Πολλοί πιστεύουν οτι ένα καλό Domain Name είναι επενδυτική ευκαιρία. Μπορεί αργότερα να πουληθεί ακόμη και εκατομμύρια ευρώ!!! όπως στην περίπτωση του vodka.com που πουλήθηκε 3 εκ. δολάρια η το cazino770.com στα 344 χιλ. δολάρια.

Από τις σοβαρές εταιρείες στον χώρο του internet είναι η Tophostdomain names 8.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει τους ιδιώτες και τις εταιρίες που αναζητούν φθηνό και αξιόπιστο web hosting.
Η προσπάθειά τους ήταν και παραμένει, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας και η γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών που προσφέρουν.


Στόχος στην TopHost είναι να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web hosting. Έχουν ορίσει υψηλά standards για τις υπηρεσίες τους και όλες οι υποθέσεις αντιμετωπίζονται άμεσα από έμπειρους τεχνικούς και  έτοιμους να ακούσουν κάθε στιγμή τις ανησυχίες σας και να τις αντιμετωπίσουν με χαμόγελο.

Με παρουσία στον χώρο του Ελληνικού διαδικτύου από το 2004, μπορούν να εγγυηθούν για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους.
Κατοχυρώστε ή μεταφέρετε τα gr domains σας σήμερα!
Μέσω του πολύ φιλικού site τους μπορείτε να κατοχυρώνετε τα domains που επιθυμείτε σε πραγματικό χρόνο με τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις!
Συγκεκριμένα, εκτός από όλες τις καταλήξεις .gr, μπορείτε να κατοχυρώσετε domains με κατάληξη .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .mobi & .cn και όλα αυτά μέσα από το ίδιο περιβάλλον διαχείρισης στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και με δυνατότητα παραγγελίας / διαχείρισης / ανανέωσης όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών της TopHost.

H μέγιστη δυνατή ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL 256bit και η ευκολία χρήσης του Control Panel αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες τους.
Είναι εγκεκριμένοι καταχωρητές ονομάτων χώρου .gr της Ε.Ε.Τ.Τ και συνεργάζονται με έναν απ’ τους μεγαλύτερους registrars για τα διεθνή domains.
Μπείτε στο site της Tophostdomain names 8 και με εύκολο τρόπο ψάξτε την διαθεσιμότητα του ονόματος που σας ενδιαφέρει και κατοχυρώστε το αμέσως .Το φιλικό περιβάλλον θα σας βοηθήσει βήμα-βήμα. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε τις ιστοσελίδες σας στη εταιρεία με απλό τρόπο.

Ενδεικτικά αναφέρω τις τιμές που αρχίζουν από 20 ευρώ/ 2 έτη και φιλοξενία ιστοσελίδων από 2.5 ευρώ / μήνα

Θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους υπολογιστές;
Κάνε αυτό που αγαπάς και άσε το Yesmaster να σε ενημερώνει στο email σου για τεχνικές συμβουλές, παρουσιάσεις, μαθήματα και νέες ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς!
Κάνε εγγραφή σήμερα!
Οχι Spam. Μόνο χρήσιμο περιεχόμενο!

powered by moosend

Σχολιάστε